Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Moře literatury v jediném odpoledni. Autorská čtení, besedy a autogramiády známých i nových  českých spisovatelek a spisovatelů.

Datum:23. 11. 19
Cena:140 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| knihy

Česká próza je na vzestupu. Sílí zájem čtenářů, zvyšuje se kvalita knih a stoupá zájem kritiků. V žebříčcích prodejnosti české knihy suverénně porážejí ty zahraniční. A objevují se stále noví autoři, nové knihy a nové příběhy. Z moře literatury se zvedá Česká vlna!

O svých letos vydaných knihách (a nejen o nich) budou v inspirativním prostředí Centra současného umění DOX v Praze v sobotu 23. listopadu vyprávět Alena Mornštajnová, Bianca Bellová, Petra Soukupová, Petra Dvořáková, Viktorie Hanišová, Simona Bohatá, Jiří Padevět, Jan Němec, Miloš Doležal, Jakub Dotlačil a Martin Skořepa.

Odpolednem provází Adéla Elbel, mimořádné vystoupení připraví nejlepší čeští slameři Anatol Svahilec a Ondřej Hrabal. Jednotlivé besedy moderují Eva Klíčová, Miroslav Balaštík a Radek Štěpánek.

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: