Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Ukončení 6. sezóny Cyklohráčku

Hlavní nádraží

zpět na výpis akcí
 

Cyklohráček pojede místo do Slaného mimořádně přes Kladno do Lužné u Rakovníka, kde můžete navštívit Muzeum Českých drah! 

Začátek:26. 10. 19
Konec:28. 10. 19
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: poznání| cestování pro děti|Zábava,

Vážení výletníci,

s příchozím podzimem již tradičně končí provoz výletního vlaku Cyklohráček, který letos vyjede naposledy v pondělí 28.10. Symbolické ukončení jeho 6. sezóny se uskuteční v sobotu 26. října, které bude pojato jako poslední rozloučení s motorovým vozem řady 812 přezdívaným Esmeralda, jenž byl součástí soupravy Cyklohráčku od jeho zprovoznění v roce 2014.

Protože budou poslední dva říjnové víkendy zároveň ve znamení stavebních prací na trati v okolí hradu Okoře, bude Cyklohráček provozován podle výlukového jízdního řádu.

Ranní/dopolední Cyklohráček pojede místo do Slaného mimořádně přes Kladno do Lužné u Rakovníka, kde můžete navštívit Muzeum Českých drah! 

Odpolední Cyklohráček pojede z Prahy odklonem přes Kralupy nad Vltavou do Slaného a do Zlonic, kde se také nachází železniční muzeum, které náš vláček navštěvuje pravidelně každou druhou sobotu.

Hlavní nádraží
Tel:
Wilsonova 300/8
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: