Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Svatomartinské slavnosti

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 

Oblíbená slavnost pro dospělé i děti. Čekají nás divadelní představení, fireshow, kovář, dílničky pro děti, projížďky na koni, kapela ChaChaband.

Datum:09. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 21:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Po roce přijede svatý Martin do Kyjí. Sníh možná nepřinese, každopádně nás ale čeká 200 porcí pečených hus, několik divadelních vystoupení a také večerní taneční zábava s kapelou ChaChaband

Oblíbená slavnost se už stala tradicí, při které se zabaví děti i rodiče. Čekají nás třeba pohádky Čert a Káča (Divadelní agentura Praha), Pohádka O svatém Martinovi a Pohádka O drakovi Bramborákovi (Divadlo V batohu), fireshow (Ožehavá záležitost) a večerní taneční zábava. Dárečky sobě i svým dětem nakoupíte ve stáncích se suvenýry a dárkovými předměty. 

Můžete se těšit také na flašinet, kováře, dílničky pro děti či projížďky na koni. Z občerstvení nás kromě pečených hus čekají pirohy z Pirohárny a další stánky s občerstvením a nápoji. St Martin, restaurace s nejpříhodnějším názvem, připraví husí miniburgery. 

Vstup na celou akci je zdarma, startujeme ve 13 hodin. 

KD Kyje
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: