Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KD Kyje

Praha, Šimanovská 47, 198 00

zpět na výpis
Tip
 
KD Kyje

Kulturní dům v příjemném okolí Kyjského rybníku.

Telefon:226 220 533
Kategorie: kultura|koncertypro děti|Kultura

Nejsme obyčejný kulturák, kam by se dalo zajít jen na ples. Jsme místem, které vylepšuje kulturní a společenský život na Praze 14. Kulturní dům Kyje je volnočasovým centrem, kam můžete zajít na koncert nebo divadelní představení, užít si lekce tanečních pro dospělé, ušít si něco pěkného na sebe, nebo se zapsat na jazykový kurz. A plesy máme v programu samozřejmě taky!

Jsme tu pro rodiny s dětmi

Pokud se k nám vydáte se svými ratolestmi, můžete je nechat si hrát s ostatními dětmi v herně, zatímco vy budete třeba cvičit nebo pracovat ve sdílené kanceláři (coworking). O nedělích hrajeme pro děti pohádky, o sobotách zase pořádáme bazárky, kde je možné vyměnit nebo prodat nejen výbavičku a hračky po dětech, ale i dospělácké věci, sportovní potřeby nebo domácí spotřebiče. V pracovní dny pak pro děti pořádáme cvičení nebo tvořivé dílny. Svoje potomky u nás také můžete zapsat do různých kroužků, jako jsou judo, in-line, nebo irské tance.

V kulturním domě sídlí i organizace Neposeda, která se specializuje na pomoc a podporu dospívajícím v těžkých životních situacích, kdy si nevědí rady. V Neposedovi se nebojí ani problémů výchovného, rodinného nebo osobního rázu u školáků.

Program kulturního domu můžete zpestřit i vy

Můžete si naše prostory pronajmout pro svou akci nebo třeba svůj kurz. Můžete tak vylepšit náš program, pokud v něm něco nenajdete. Krásné okolí kulturního domu nabízí také příležitost pro procházky třeba k nedalekému rybníku. Kulturní dům se tak může stát zastávkou nebo cílem vašeho výletu. Budeme rádi.

Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: