Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

22. Havelské posvícení v Radotíně

Městská část Praha 16

zpět na výpis akcí
 

Koncerty, divadla, řemeslné trhy, dobroty, kulturní program na dvou pódiích a pohoda v Radotíně.

Začátek:12. 10. 19
Konec:13. 10. 19
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Městská část Praha 16 srdečně zve na dvaadvacátý ročník Havelského posvícení, které se v Radotíně uskuteční o víkendu 12. a 13. října.  Hlavními hudebními taháky budou koncerty Kamila Střihavky a Ivana Hlase se svými kapelami. Sobotní večer bude patřit skupině Village´n´Town z partnerského města, bavorského Burglengenfeldu.

Nezbytnou součástí slavnosti je staročeský jarmark, který se jako vždy koná na náměstí Sv. Petra a Pavla, v ulicích Václava Balého a Loučanská. Stánky nabídnou široký sortiment občerstvení, výrobků tradičních řemesel, rukodělných produktů nebo třeba kreativní dílničky pro děti. 

Během víkendového programu uvidíte skupiny Hamleti, Brouci Band, Old Fashion Trio, chybět nebudou ani staropražské písničky kapely Třehusk. Vystoupí i kejklíř Vojta Vrtek, ochotníci z Divadelního spolku Gaudium s pohádkou nebo dětská kapela Music Family a bubeníci ze Základní umělecké školy Klementa Slavického.
K vidění bude skupina historického šermu Alotrium, představení dětí z Mateřské školy Praha – Radotín, Petrklíč a Jeden Strom a mnoho dalších.

Městská část Praha 16
Tel: 234128111
Václava Balého, Loučanská, nám. sv. Petra a Pavla
Praha, 153 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: