Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Deskohraní 2019

Michnův palác

zpět na výpis akcí
 
Tip

Přijďte za námi do Michnova paláce Tyršova domu a zahrát si deskové hry známé i neznámé, moderní i prastaré, pro radost i v soutěžích.

Začátek:12. 10. 19
Konec:20. 10. 19
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| poznání| pro děti| Hry

Deskohraní je festival plný deskových a karetních her, předváděček, turnajů, volného hraní a jiných atrakcí. Je určen všem hravým lidem z celého světa, malým i velkým, expertům i amatérům. Připravujeme program pro děti i dospělé, pro hráče i veřejnost, nabízíme mistrovské turnaje i začátečnické soutěže.

V naší Ludotéce si vyberete z více než 601 her. Připravujeme pro Vás mnoho soutěží od začátečnických až po špičkové turnaje s mezinárodní účastí.

Deskové hry boří bariéry. Nezáleží na tom, jakého jste věku, náboženství, rasy, či fyzické kondice, záleží pouze na tom, jak jste hraví.

Letošní ročník naváže na vyzkoušené věci z minulých let (jako prezentace her, firemní prezentace, fórum autorů her, dětský koutek) které se osvědčily, ale přinese i bohatý doprovodný program pro veřejnost.

Michnův palác
Tel: 274781420
Újezd 450/40
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: