Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

Přišel říjen a s ním i čas posvícení! Pivo teče proudem, hoduje se o sto šest. A Manifesto je přímo stvořené pro takové radovánky.

Začátek:11. 10. 19
Konec:20. 10. 19
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace, festivaly

Zveme vás na BEERfesto! Unikátní spojení piva všech druhů a nekonečných kombinací světového jídla od našich vzácných partnerů.

BEERfesto 11.10. - 20.10. Manifesto Florenc a Manifesto Smíchov.

Ochutnejte náš široký výběr piva ze všech koutů našich luhů i světových hájů. Přidejte k tomu něco dobrého "k pivu" a užijte si příjemnou podzimní atmosféru. V Manifestu. Zima vám nebude. Obě Manifesta jsme převlékli do podzímního hávu, takže máme nové stany, ohřívače vzduchu a deky.

Čekají vás speciální programy, škola čepování a další.


Máme pro vás vouchery na prohlídku Vinohradského pivovaru (to by bylo abyste si tam pivo nedali) a nádherné plzeňské džbány.

Manifesto Smíchov
Tel:
Zborovská 7
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: