Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

50 let s Monty Pythony: Vzpomínkový večer

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Blahopřát k jedněm z významných narozenin legrace budeme s autorskými skeči od Arte della Tlampač.

Datum:07. 10. 19
Cena:od 100 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

5. října 1969 odvysílala televize BBC první epizodu Monty Pythonova létajícího cirkusu, čímž ve vlnách absurdního humoru odstartoval fenomén, od kterého se mladší generace komiků inspirují dodnes. Proto si k 50. výročí tyto „prapůvodce infekce“, jak je před lety v Horečce páteční noci nazval Sklepák David Vávra, připomeneme zábavnou i poučnou poctou v Rock Café.

Blahopřát k jedněm z významných narozenin legrace budeme s autorskými skeči od Arte della Tlampač, které navazují na to nejlepší z montypythonovské tradice a v diskuzi s Petrem Paloušem, kterému vděčíme za překlad montypythonovských skečů i filmů do češtiny. No a nakonec si samozřejmě promítneme i nějaké ty Monty Pythonovy létající cirkusy.
Přijďte oslavovat s námi, těšíme se na Vás!

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: