Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
října

7. narozeniny Muzea Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s námi 7. narozeniny a zkuste své štěstí!

Začátek:04. 10. 19
Konec:06. 10. 19
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: poznání|muzea

Od pátku 4. října do neděle 6. října bude mít každý 7. návštěvník vstup do Muzea zcela ZDARMA. Hodnotu tohoto vstupného navíc věnujeme dětem, kteří tolik štěstí neměly. Společně tak podpoříme neziskovou organizaci Lata - programy pro mládež a rodinu, z.ú., pomáhající osamělým dětem a rodinám v rizikových situacích.

VLASTNÍ ANIMOVANÝ FILM
Kromě podpory Laty se můžete těšit na nový animační koutek přímo v expozici. V rámci prohlídky si tak budete moct sami vytvořit svůj vlastní animovaný film s karlozemanskou estetikou.

KOMENTOVANÉ PROHLÍDKY MUZEA ZDARMA
Připraveny jsou pro Vás bezplatné komentované prohlídky Muzea. Jejich kapacita je omezena na 15 osob a rezervace předem je nezbytná. Začátek prohlídky je každý narozeninový den v 18:00 hodin. Své místo si rezervujte na ????https://forms.gle/qNB5tSkTpFQDAY7r6

PROMÍTÁNÍ FILMŮ KARLA ZEMANA
Během celých oslav budou volně přístupné projekce všech tří digitálně restaurovaných filmů Karla Zemana včetně Cesty do pravěku, jejíž premiéra proběhla letos v dubnu.

OTEVÍRACÍ DOBA MUZEA
Muzeum bude během narozenin otevřeno do 18:00 (poslední vstup do 17:00). Od 18:00 budou probíhat komentované prohlídky, na které je nutná rezervace předem, viz výše.

O neziskové organizaci Lata - programy pro mládež a rodinu, z.ú.
Nezisková organizace Lata pomáhá mladším i dospívajícím dětem zvládat nepříznivé nebo ohrožující situace a pomáhá posilovat jejich schopnost takové situace samostatně zvládat. Díky pečlivě vybrané síti dobrovolníků podporuje Lata nejen osamocené mladé lidi, kteří z různých důvodů nezvládají svůj každodenní život, ale často pomáhá i kompletním rodinám zvládat rizikové rodinné i sociální situace.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: