Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Čokoládový festival 2019

Galerie Harfa

zpět na výpis akcí
 
Tip

Agentura ChrisEvents Vás srdečně zve na Praha Harfa Čokoládový Festival 2019 (od 18. do 20. řijná - Galerie Harfa).

Začátek:18. 10. 19
Konec:20. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava| gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny, kurzy vaření, festivaly pro děti|

Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Vstup zdarma

Návštěvníci letošního Čokoládového festivalu se mohou těšit na velkou atrakci – jedinečnou výstavu čokoládových soch. Zatímco festival potrvá jen tři dny od 18. do 20. října, dvacet čokoládových soch zvířat v životní velikosti bude v pražské Galerii Harfa k vidění až do 28. října.

Jde vlastně o čokoládovou zoo. Obří sochy z čokolády jsou totiž instalovány v malé džungli včetně typických zvukových efektů. U soch najdete také informační panely, z nichž se dozvíte více informací o jednotlivých vysochaných zvířatech – jako v opravdové zoologické zahradě.

Vstupné stojí jen 60 Kč.

Galerie Harfa
Tel: +420 266 055 601
Českomoravská 2412/15a
Praha 9, 190 93
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: