Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Zažít město jinak 2019 | 85 míst v Praze

Auto*Mat

zpět na výpis akcí
 

Největší sousedské slavnosti v ČR. Během jednoho dne oživí sousedé ve spolupráci se spolkem Auto*Mat 85 míst v Praze.

Datum:21. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:06:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Seznam oživených veřejných prostranství, konkrétní program a kontakty na jednotlivé sousedské zóny najdete na www.zazitmestojinak.cz

Téma letošních slavností, které jednotlivé lokality mohou, ale nemusí zpracovat, zní Ulice bez opony a lehce evokuje pád železné opony po sametové revoluci před 30 lety. Opony díky Zažít město jinak padají i mezi obyvateli jedné ulice nebo čtvrti. Cílem sousedských slavností je už od samého začátku sbližovat sousedy a aktivizovat je k zájmu o jejich okolí. Bez opony v tomto ohledu znamená nejen bez domovních důvěrníků a uličních výborů, ale také bez předsudků. Ulice jako veřejný prostor pro všechny, ne uzavřený jen pro někoho. Ulice jako divadelní jeviště. Místo příběhů, problémů i radostí, před kterými bychom neměli zavírat oči, zatahovat oponu. Chceme vzdát hold 30 letům svobodného sousedství.

Pořádá spolek Auto*Mat, desítky místních organizátorů. Akce se koná v rámci Evropského týdne mobility a během Dne bez aut.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: