Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Veggie Náplavka Unity

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na další, 9. pokračování Veggie Náplavky, tentokrát s podtitulem Unity.

Datum:08. 09. 19
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, festivaly

Tímto podtitulem chceme vyjádřit to, že všichni jsme součástí jedné planety, lidé i zvířata. A pokud se tak začneme cítit a jednat, pochopíme vzájemnou propojenost, pak najdeme pro všechny tu nejlepší rovnováhu a spokojenost ♥

Za nás je jednou z nejohleduplnějších životních cest vůči zvířatům, planetě i vlastnímu zdraví veganství, a k němu vás už mnoho let inspirujeme také našimi akcemi a eventy.

Přijměte tedy pozvání na další z kultovních Veggie Náplavek, samozřejmě i tentokrát v režimu Zero Waste v nádherném prostředí pražské Náplavky ;)
Těšit se můžete na největší přehlídku vegan gastronomie u nás, spojenou s bohatým doprovodným programem pro velké i malé návštěvníky a návštěvnice. Ochutnávat budete i tentokrát vegan pochoutky u stovky 100% vegan stánků, které vám ukáží úžasnou propojenost kuchyní světa. Vybírat budete z nabídky vegan oblečení, obuvi, tašek, kabelek, a všeho, co se vám k vegan životnímu stylu může hodit.

Inspirovat vás budou také české i zahraniční projekty na ochranu zvířat, které na Veggie Náplavce najdete tradičně v nejsilnějším složení u nás. Těm tento ročník děkujeme speciálně, protože díky nim mají zvířata pořád o malé krůčky blíž svět, kde budou moci být svobodná ♥

V hlavní roli jsou tentokrát na Veggie Náplavce Unity opět i zvířata – osobnosti, od kterých se můžeme tolik naučit. Těšit se proto můžete na zajímavé hosty a program, který vám jejich svět více přiblíží a inspiruje vás k tomu, že doba, kdy je lidé redukovali na jídlo – začíná být nenávratně minulostí.

A samozřejmě - i tentokrát se na Veggie Náplavce seznámíte s horkými novinkami ve vegan gastronomii ;)

Chybět nebude tradičně ani vegan bojová sekce – protože organizátory jsou přece jen Vegan Fighters ;)

Moc se na vás těšíme 8. září na Veggie Náplavce Unity!

VEGAN FIGHTER CREW
Veggie Náplavka je věnovaná Vencárovi, Im memoriam.


www.veggienaplavka.cz
www.vegan-fighter.com
www.veganfuture.cz

www.planetfest.cz
www.bojujemezazvirata.cz

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: