Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Proklikej se do Bohnic, na festival, který zažiješ jen jednou v roce. Mezi ploty vítězí nad krizí již tuto neděli!

Datum:14. 06. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty zábava| poznání| pro děti|

Desítky kapel a divadel se propojí v jeden den, v jednu hodinu, na jednom místě. A vy můžete být nejen při tom, ale taky se do tohoto velkého večírku zapojit. Zažijete neopakovatelnou atmosféru, kterou vám festival Mezi ploty v lepších dobách nabízí v bohnickém parku.
 
„Nebylo to vůbec jednoduché,“ říká ředitel této originální přehlídky Robert Kozler. „Koronavirová krize nás – stejně jako spoustu dalších – tvrdě zasáhla. Ale protože empatie a lidská sounáležitost, které se neústupně snažíme prosazovat, budou teď zapotřebí ještě víc než dřív, rozhodli jsme se s tisíci „meziplotařů“ setkat na internetu. Netušil jsem, že z toho nakonec vzejde tak mimořádná akce, do které se různými způsoby zapojí prakticky všichni, kdo měli na Plotech letos vystoupit.“
 
Tak vznikla online verze festivalu Mezi ploty, která startuje 14. července v půl osmé večer na www.meziploty.cz, Novinky.cz, Ceskenoviny.cz a Mall.tv. A skromnost určitě není namístě, protože se jí zúčastní pěkná řádka špičkových muzikantů a divadelníků. Na prknech bohnického Divadla za plotem naživo vystoupí Barbora Poláková, Xindl X, Kašpárek v rohlíku, Marta Jandová, Sto zvířat, Tomáš Matonoha, Bohnická divadelní společnost nebo parta exhibicionistů souboru Na stojáka.
 
Všichni se kromě hraní taky tak trochu poodhalí. Ale nebojte se, festival Mezi ploty s decentností sobě vlastní zajistí, aby to bylo odhalení navýsost duševní.
 
Ani to ale není všechno: Živý děj doplní ještě exkluzivní předtočené kousky, které vznikly speciálně pro Mezi ploty online. Bude to třeba Malý princ v podání skvělých herců, který nám dodá poetickou sílu do dalších bojů, lehce nostalgické vzpomínky na minulost Plotů či sbírka vybraných hudebně-tanečních zdravic a dalších lahůdek.
 
Uvidíte a uslyšíte v nich Divokýho Billa, Čechomor, Tomáše Kluse, Mňágu a Žďorp, Dana Bártu, Lenku Dusilovou, PSH, Dášu Vokatou s Oldřichem Kaiserem, Pavla Lišku, Marka Daniela, Adélu Elbel, Arnošta Goldflama, Vilmu Cibulkovou, Gipsy.cz, Tam Tam Batucada… zkrátka skoro všechny, kterým letos zuřivá pandemie znemožnila osobně se dostavit do Bohnic.
 
Bude to tedy veliké a krásné jako sám veliký festival Mezi ploty. Tak si to nenechte ujít

Psychiatrická léčebn...
Tel: 284 016 111
Ústavní 91
Praha 8, 181 02
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: