Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Festival Dobrot

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Festival vám nabídne široký výběr rollované, točené a kopečkové zmrzliny, ale i nepřeberné množství domácích limonád a Ice tea.

Začátek:10. 08. 19
Konec:11. 08. 19
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, festivaly

Léto je v plném proudu! Slunce svítí a pálí, jsou prázdniny, a tak je potřeba se osvěžit a pořádně si to užít. V termínu 10. a 11. 8. 2019 jsem připravili originální „FESTIVAL DOBROT“, na kterém jednoduše najdete vše, to co Vás v horkém létě osvěží a bude Vám chutnat. Především Vám nabídneme široký výběr rollované, točené a kopečkové zmrzliny, ale i nepřeberné množství domácích limonád a Ice tea. Děti budou nadšené a Vy to určitě oceníte. Na Holešovickém výstavišti (před Průmyslovým palácem, hned vedle Stromovky) si můžete užít prázdninový víkend, kde budete mít o zábavu postaráno.
Ovšem určitě si na své přijdou i rodiče, protože akce je součástí Wine & Street Food Festivalu. Máte tedy možnost ochutnat průřez z těch nejoblíbenějších vinic z Čech a Moravy, Evropy, Ameriky a Austrálie. K degustaci desítek vzorků vín bude příležitost ochutnat rozmanitost nabídky originální street food na mnoho způsobů a nejen to.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: