Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
srpna

Finding Phong - příběh vietnamské trans ženy

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Česká premiéra vietnamského dokumentu Finding Phong o trans ženě, která bojuje za samu sebe v konzervativní společnosti.

Datum:08. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina, poznání| ostatní

Phong se narodila v malém městě ve středním Vietnamu jako nejmladší ze šesti dětí. Již v útlém věku rozeznala neshodu mezi svým původním chlapeckým tělem a svou genderovou identitou. Boj za nalezení sama sebe změnou pohlaví Phong odstartovala, když jí bylo 20 let a přestěhovala se do hlavního města Hanoj. Dokument sleduje její boj během těchto let včetně úryvků jejích osobních videonahrávek a rozhovory s rodinou, přáteli a lékaři. 

Po projekci bude následovat diskuze s producentem Geraldem Hermanem a protagonistkou Le Anh Phong o LGBT lidech ve Vietnamu a jihovýchodní Asii.

 

Dokument bude promítán ve vietnamském jazyce s anglickými titulky. Diskuze bude v angličtině.

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: