Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

Pride Village 2019

Prague Pride

zpět na výpis akcí
 

Prague Pride se vrací na Střelák a zase z něj udělá teplou oázu v centru Prahy. Bude jídlo, pití, sport, chill a každý den jiný program.

Začátek:05. 08. 19
Konec:11. 08. 19
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní lifestyle|

V pondělí zahájíme festival koncertem. Úterý věnujeme dětem. Středu sportu. Čtvrtek workshopům a drag queens. V pátek budeme hodně tancovat. V sobotu Pride Village jako každý rok zavřeme, protože vyrazíme na duhový průvod Prahou. V neděli si odpočineme u pikniku.

Máme bezbariérový přístup, Wi-Fi a nafukovací jednorožce. Pro lenochy jsme připravili lehátka a půjčíme vám deky na piknikování. K dispozici bude také kadeřník, sportovní půjčovna a stolní hry.

Od pondělí do pátku od 17 do 20 bude ČSAP testovat HIV, stánek Logosu opět připraví každodenní duchovní program a od úterý do pátku nabídne i hodinku meditace. Iniciativa Jsme fér si pro vás připravila náborové a informační centrum.

Každý den nás samozřejmě čeká bohatý kulturní program. Těšte se také na stánky s občerstvením (dát si klobásu na pride je nutnost).

Prague Pride
Tel: 775792485
Střelecký ostrov
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: