Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
června

Letní kino v Centru Černý Most

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Pro všechny milovníky českých filmů jsme s přicházejícím létem na střeše Centra Černý Most připravili už počtvrté letní kino.

Začátek:20. 06. 19
Konec:22. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Pro všechny milovníky českých filmů jsme s přicházejícím létem na střeše Centra Černý Most připravili už počtvrté letní kino. Od 20. června do 22. srpna se můžete těšit na vybrané filmové lahůdky z tuzemské kinematografie. Vstup je zdarma.  

Během letních měsíců můžete v letním kině shlédnout celkem 10 snímků českých filmů.
První a poslední film budou koprodukční filmy televize Prima, partnera akce. Začínáme rodinou pohádkou Čertoviny a končíme filmem Po čem muži touží s Annou Polívkovou a Jiřím Langmajerem v hlavní roli. První promítání filmu je slavnostní. Můžete se těšit na jedinečnou atmosféru, hudbu, zajímavý doprovodný program pro děti i soutěže o dárky v režii moderátora Michala Kavalčíka.  

Jako každý rok máme pro Vás i VIP zónu, kde si můžete dopřát pohodlnější sedačky a občerstvení zdarma. Soutěž o lístky na VIP zónu najdete na naší facebookové stránce. Nezapomeňte ji proto pravidelně sledovat.

PROGRAM:
20. 6. Čertoviny
27. 6. Všechno bude
4. 7. Hastrman
11. 7. Chata na prodej
18. 7. Zlatý podraz
25. 7. Tátova volha
1. 8. Toman
8. 8. Jan Palach
15. 8. Čertí brko
22. 8. Po čem muži touží

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: