Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
června

FAMILY OPEN FEST

Family Open Fest

zpět na výpis akcí
 

Lunapark s kolotoči a střelnicí, pohádkový les, sportovní zóna nebo Šmoulové v životní velikosti! Večerní hudební show Leoše Mareše! VSTUP ZDARMA!

Datum:08. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| sport| gastro| pro děti| Kultura, Zábava

Celodenní festival s bohatým programem pro celou rodinu!

Hlavní hvězdou hudebního podia je Leoš Mareš s exkluzivní show od 20 hodin. Odpolední vystoupení zahájí v 16 hodin Marpo, v 18 hodin vystřídá fantastická Tonya Graves. Moderuje Patrik Hezucký!

Děti se mohou těšit na tradiční pouť s kolotoči, střelnicí i cukrovou vatou, extreme simulátor nebo autodrom, pohádkový les plný soutěží a dárečků, ale především - na interaktivní ZTRACENOU ŠMOULÍ VESNIČKU s oblíbenými živými maskoty Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a Koumákem v životní velikosti! Hravým programem a soutěžemi děti provedou Majda a Petr z Kouzelné školky! Chybět nebude ani sportovní aréna DECATHLON, FOOD FEST s ochutnávkou domácí i zahraniční gastronomie, Hair & Beauty koutek a spousta fantastických dárečků, slev a akčních nabídek!

FAMILY OPEN FEST
Tel: 774303508
Řevnická 1/121
Praha 5, 15521
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: