Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Žižkovské Pivobraní

Městská část Praha 3

zpět na výpis akcí
 

Na tento festival klidně můžete vyrazit i s dětmi. Nejedná se totiž o žádný festival typu Octoberfest ani jiné jemu podobné monstrfestivaly.

Začátek:07. 06. 19
Konec:08. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 21:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, festivaly

V parku na Vrchu sv. Kříže najdete stánky třiceti vybraných vystavovatelů z řad českých pivovarů a minipivovarů s bohatou nabídkou piv i pivních speciálů. Akce není cílená na pivaře zaměřené na spotřebu ale spíše na degustaci. Každoročně se zde setkáváme se speciální nabídkou pšeničných, výčepních, bylinných či kvasnicových piv. Nechybí ani portery, ležáky, piva se sníženým obsahem alkoholu či různé delikatesy vhodné ke konzumaci piva. Žižkovské pivobraní na Parukářce patří nejen k nejnavštěvovanějším akcím, které Městská část Praha 3 pořádá, ale také k těm nejzdařilejším. Připraveny totiž jsou různé exhibice, zajímavé workshopy pro děti i pro dospělé, soutěže a poutavý hudební program.

Městská část Praha 3
Tel: 222116111
Park Parukářka
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: