Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

Zažij Vietnam

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Ochutnejte vietnamské speciality, ovoce a kávu. Mrkněte na tanec s vějíři a užijte si pohodu a klid.

Datum:19. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení lifestyle|

Vydejte se s námi do Vietnamu. Během jednoho odpoledne poznáte exotické chutě, užijete si vietnamskou hudbu a zkouknete film Bo Hai o vietnamské komunitě v Česku. Pho jste možná už ochutnali, ale máte odvahu zkusit smrdutý durian, jeden z nejzajímavějších plodů, které můžete na planetě najít? Jako vždy vám nabídneme netradiční chutě. Kromě ovoce se můžete těšit na bylinky, vietnamskou kávu cà phê a speciality, které v mnohých restauracích vůbec nenabízejí. K tomu vystoupí zpěvačka Viah a podíváte se na tanec s vějíři múa quat. Pokud se budete chtít naučit pracovat s chutěmi daleké Asie, máme pro vás připravený gastronomický workshop.

 

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002 / 20
Praha 14, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: