Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
května

Swap PragueMarket

Praguemarket

zpět na výpis akcí
 

Doraž – Přines - Vyměň - Odnes! Pravidelná swapovací ochutnávka je opět tady! Věříme, že lokálního design a věci z druhé ruky k sobě patří.

Datum:05. 05. 19
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|hudba, zábava| lifestyle| Relax, Nakupování, Móda

Swapovat budeme přímo pod širým nebem v centru naší krásné Prahy, bude hrát hudba a odpočinout si můžete i v chill out zóně.

JAK SWAP FUNGUJE: 10:00 - 19:00
Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení (MAXIMUM JE 7 kusů), a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA. Počet kusů, které si odnesete je omezen na 7 kusů, podmínkou je přinést fajn věci, co mohou sloužit dál.
Dbejte na výběr věcí, spíše přineste méně v lepší kvalitě, vyprané a vyžehlené. Tímto společně zajistíme dobrou kvalitu věcí na swapu a příjemnější swapování pro všechny. Věci přijímáme průběžně během akce či cca půl hodiny před zahájením.

: REGISTRACE:
registruj se zde: https://forms.gle/rCBs3nWYJzZJ89Jf6

Nezapomeňte, že nakupováním s rozmyslem, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříme energii, planetu a prodlužujeme životní cyklus výrobků. Děkujeme, že v tom jedete s námi.

A CO SE ZBYLÝMI VĚCMI, KTERÉ SI NIKDO NEODESE?
Věci darujeme organizaci Potex.cz a ta to rozdělí, dle potřeby, mezi neziskové organizace.

Praguemarket
Tel:
Náměstí Republiky
Praha 2, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: