Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
května

RE-cirkus // Ekovýzva 2019

Prostor39

zpět na výpis akcí
 

Přijď s námi strávit jarní sobotu a oslavit kampaň EKOvýzva!

Datum:04. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, kina, zábava| gastro| občerstvení, poznání| fauna a flora, workshopy lifestyle|

Tento rok je do EKOvýzvy zapojeno více než 4 tisíce lidí, kteří celý duben zkouší posouvat své hranice, a to si zaslouží pořádnou závěrečnou oslavu! Otevřeno bude již od tří hodin, kde pro Vás budou připraveny workshopy šití látkových sáčků a recyklační dílna. Na infostánku se budete moci dovědět více o aktuálních tématech, které Greenpeace řeší a čekat na Vás bude i zážitková tombola, fotokoutek a veganské jídlo a pití.

Dále se můžete těšit na sérii přednášek o tématu přehnaného konzumu (Overconsumption), v rámci workshopu „Jak změnit svůj svět?“ zase budeme mluvit o tom, jak měnit návyky sebe i svého okolí.

Hlavním bodem večera je promítání dokumentárního filmu Before the flood (Je s námi konec?), který se věnuje nejpalčivějším otázkám dnešní doby v souvislosti se změnou klimatu, následovat bude debata s hosty.

Večer zakončí písničkář Jakub Čermák alias Cermaque.

Prostor39
Tel:
Řehořova 33/39
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: