Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
května

Grand Opening Invalidovny

Invalidovna

zpět na výpis akcí
 

Karlínská Invalidovna, výjimečný barokní areál a národní kulturní památka, se opět probouzí k životu!

Datum:07. 05. 19
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: poznání|po praze, památky, pro děti| Divadlo, Zábava

Po dlouhých letech opuštěnosti a chátrání otvírá Invalidovna svůj prostor pro kulturní, sousedské a společenské aktivity.
Přijďte s námi oslavit  v úterý 7. května 2019 zahájení 6 měsíčního pop - up projektu Invalidovna Open. Čeká na vás spousta muziky, zábavy, tance, divadla, uměleckých instalací, jídla a pití a dalších aktivit pro děti i dospělé. Program naleznete níže ???? Vstupné dobrovolné.

Těšíme se na vás! Ať žije Invalidovna!
Spolek Iniciativa pro Invalidovnu

Hudba:
Omar Ka (NL/Senegal), Nauzea Orchestra (CZ), Aid Kid (CZ), Rastislav Kašiar a Tomáš Vaško – kytarové duo (SL), Jarda Mayer Band (CZ), Horsy  (PL), Stresovicka Kramle (CZ)

Instalace:
Petr Písařík, Michal Cimala, Jakub Nepraš, Michal Pustějovský, Tetsuo Ohnari, Vladimír Turner, Paul Chaney, Dragan Stojčevski, Mark Paul Divo
3Kurátorky představí Jana Poše - světelná instalace, Petra Kubáče, Alexandru Naušovou a Lucii Hyškovou - prostorová instalace s projekcí, Janu Svobodovou - monumentální socha a Jiřího Čujana - soubor soch.

Performance:
Crew collective – Moving orchestra (hudebně-taneční představení), divadlo pro děti (studio Damůza), výstava leguánů a další zvěře (Zoltán Miklós), andělský servis (Call me kotě), barokní kostýmy (Zlatuše Müller)

Komentované prohlídky zajišťuje Národní Památkový Ústav, profesionální průvodci a správa Invalidovny

Jídlo a pití:
divoké matky, Salt'n'Pepa Kitchen foodtruck, Centrála bar

Pod záštitou radní pro kulturu MHMP MgA. Hany Třeštíkové
Finančně podpoří Magistrát HMP a Metrostav
Ve spolupráci s Národním památkovým ústavem

Invalidovna
Tel: 725 548 234
Sokolovská 24/136
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: