Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
dubna

Letní scéna na Střeláku

Střelecký ostrov - ostrov

zpět na výpis akcí
 

Park s příjemnou atmosférou, nomádskou kavárnou a hudebním pontonem. Pravidelně připravujeme hudební, divadelní a další kulturní programy.

Začátek:29. 04. 19
Konec:30. 09. 19
Čas:09:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, kina, zábava| zábava - ostatní, gastro| kavárny, občerstvení

Malostranská beseda ve spolupráci s CocoVanem Vás zvou prožít pravé léto na ostrově! ​Střelecký ostrov se promění v ostrov klidu a příjemné zábavy v samotném srdci Prahy s úchvatnými výhledy na nejvýznamnější pražské památky - Pražský hrad, Karlův most a Národní divadlo.

Můžete se těšit na kulturní programy, příjemnou hudbu, dobré jídlo a pití a na spoustu dalších překvapení. Mezi zábavné a ​kulturní aktivity patří různé dílny pro děti, projekce, divadla, trhy, přednášky pod vedením odborníků z Univerzity Karlovy, hodiny jógy mezi stromy, kondiční tréninky, a mnoho jiných radostí, při kterých se dozvíte spoustu nových věcí a setkáte se se zajímavými lidmi.

Hudební program bude velmi pestrý, mezi menšími kapelami zazáří sem tam nějaká hvězda, a občas celý orchestr! Naše hudební stage bude otevřena také pro úplné hudební novice. A co by to bylo, kdyby se nedalo na ostrově večer tančit? Při světle svíček a příjemných světýlek se můžete těšit na lekce různých tanců, ​od valčíku po latinskoamerické rytmy​! Všechnytaneční lekce budou pod vedením profesionálních tanečníků a chystáme pro vás také večerní ​tančírny s živou kapelou!

O jídlo a pití se postará CocoVan, Pon-Tón a gruzínská restaurace Liliovka. Z pití se můžete těšit na výbornou kávu, úžasné limonády, dobré pivo a nejen letní drinky. Z jídla na otevřený gril plný gruzínských specialit, vegetariánská jídla, sladkosti a dorty. A také budeme pořádat ​pikniky v trávě! Všechna prodejní místa jsou bezhotovostní (cashless).

Střelák je místem, kam si rádi zajdete odpočinout a lehnout do trávy nejen o víkendu, ale také o obědové pauze.

Střelecký ostrov - o...
Tel:
Střelecký ostrov
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: