Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
července

Prague Harley Days

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Dva dny plné zábavy a vzrušení života v jedné stopě

Začátek:05. 07. 19
Konec:06. 07. 19
Cena:od 500 Kč
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Vrať se 5. – 6. 7. 2019 do Prahy připomenout si oslavy 115 let H-D, které na 4 dny proměnily Prahu v motocyklovou mekku. Nezáleží na věku, národnosti, vyznání ani značce tvého stroje. Přijeď slavit svobodu na dvou kolech a zažij atmosféru největšího motocyklového srazu přímo v jednom z nejkrásnějších měst světa.

Uvidíš kaskadérské show, historické motocykly a stavby od těch nejlepších designérů. Otestuješ na vlastní kůži nejnovější modely H-D. Potkáš spousty stejně naladěných riderů z různých koutů světa. A to vše při skvělé muzice a u dobrého jídla a pitÍ.

Kromě spanilé jízdy a vyjížděk po malebném okolí Prahy se můžeš těšit i na adrenalinové a kaskadérské show, výstavy historických a custom motocyklů od těch nejlepších designérů, řadu soutěží a výzev pro ridery… Na vlastní kůži otestuješ nejnovější modely H-D a hlavně potkáš tisíce stejně naladěných riderů z různých koutů světa. A to vše při skvělé muzice a u dobrého jídla a pití…

VSTUPNÉ
V předprodeji stojí vstupenka500 Kč a koupíš ji zde. Vstupenka ti ihned po zaplacení přijde mailem. Ke vstupence máš platební kartu Mastercard a speciální kelímek ve stylu H-D zdarma.(Pozor – zásoby jsou omezené.) Vyzvedneš si je při vstupu do areálu PHD 2019.
Vstupenku můžeš pořídit i na místě, platit lze hotově i kartou. Vstup zdarma mají návštěvníci nad 70 let, pod 15 let, těhotné, držitelé průkazu ZTP a jejich doprovod.

PLACENÍ V AREÁLU
PHD 2019 je cashless(Sorry, Johnny ), to znamená, že v celém areálu akce bude možné platit pouze bezhotovostně. Je to rychlejší a bezpečnější. Použít k tomu můžeš svou vlastní platební kartu Mastercard/Visa, nebo naši speciální Mastercard, kterou dostaneš ke vstupence gratis. Eventovou Mastercard si můžeš nabít 500 – 6000 Kč a používat ji kdekoliv v ČR do konce její platnosti (červen 2021).

KELÍMKY
Ke každé vstupence dostaneš kromě eventové platební karty i kelímek s H-D designem zdarma – do vyčerpání zásob. Proto kelímky nebudeme vykupovat, ani vyměňovat za nealko pivo nebo vodu. Pokud u tebe na konci akce skončí kelímek s designem, který nechceš, můžeš si jej ve speciálním stánku vyměnit za kelímek s jiným designem.

PSI
Mohou do areálu pouze na vodítku a s košíkem. Vzhledem k davům lidí, horku, neustále projíždějícím motocyklům a hluku je doporučujeme nechat doma.

PARKOVÁNÍ
Motocykly – zdarma na parkovišti v areálu Výstaviště. Kapacita parkoviště je cca 2000 motocyklů.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: