Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
dubna

Velikonoční party pro malé rockery v Hard Rock Cafe ...

Hard Rock Cafe

zpět na výpis akcí
 

Hard Rock Cafe Praha v sobotu 13. dubna pořádá další oblíbenou party pro rodiny s dětmi, tentokrát velikonoční akci s názvem Breakfast with Bunny.

Datum:13. 04. 19
Cena:od 165 Kč
Čas:10:00 - 12:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Akce se koná od  10:00 do 12:00 a nabízí neomezenou konzumaci formou bufetu, ve kterém najdete spoust dobrot. Pro malé návštěvníky bude v Hard Rock Cafe Praha připravena spousta zábavy, her a také skvělého jídla. Na již tradiční velikonoční akci se děti budou moci zúčastnit pěvecké soutěže o ceny, ve které mohou vyhrát např. vouchery na kolotoč nebo do bludiště v hračkářství Hamley’s a také sladké dárky od firmy Chocotopia. Dále bude připraven dětský koutek, populární malování na obličej nebo malování velikonočních vajíček. A děti se mohou těšit také na návštěvu velikonočního zajíčka!

„Hard Rock Cafe přináší tyto Velikonoce jedinečný snídaňový zažítek jak pro děti, tak pro dospělé,“ uvedl Leigh Merritt, viceprezident Food & Beverage pro Hard Rock International. „Propojení rodin skrze hudbu, dobré jídlo a zábavu, je to co to v Hard Rock Cafe umíme nejlépe, a byli bychom moc rádi, kdyby se všichni zapojili a přišli si užít velikonoční párty do Hard Rock Cafe Praha.“

 

Pro malé i velké bude nachystaný zmíněný brunch s výběrem z teplých i studených pokrmů. Místní kuchaři nachystají stoly plné dobrot - k ochutnání budou domácí palačinky s javorovým sirupem, typická anglická snídaně s grilovanou slaninou a párečky, dále pak čerstvé ovoce, jogurt s müsli, domácí muffiny a čerstvě upečený chléb a bagetky s výběrem skvělých pomazánek.

Pro děti je v ceně také neomezená konzumace nalkoholických nápojů: džusy, Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7Up, Soda.

Vstupné, které zahrnuje zábavný program, neomezenou konzumaci brunche a pro děti také nápojů uvedených výše, je 250 Kč pro dospělého a 165 Kč pro dítě.

* Hard Rock hledá talent - pěvecká soutěž o ceny (děti mohou vyhrát např. vouchery na kolotoč nebo do bludiště v Hamleys Praha nebo dárky od Chocotopia)
* Dětský koutek
* Velikonoční zajíček
* Hry a soutěže
* Malování na obličej
* Malování vajíček
* Opičí dráha

Brunch
Výběr čerstvého ovoce.
Miska jogurtu s müsli.
Výběr pečiva včetně domácích muffinů.
Čerstvě upečený chléb a bagetky s výběrem pomazánek.
Domácí palačinky s javorovým sirupem.
"Anglická snídaně" s grilovanou slaninou a párečky.

Hard Rock Cafe
Tel: +420 224 229 529
Malé náměstí 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: