Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Lil Xan se na jaře představí premiérově v Praze.

Datum:10. 03. 19
Cena:od 890 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Jeden z nejposlouchanějších rapperů současnosti přiveze do Lucerna Music Baru nejen svůj hit Betrayed a oblíbenou desku Total Xanarachy, ale i aktuální singly, které dvaadvacetiletý hudebník neúnavně vydává.

Před čtyřiceti lety rozpoutali Sex Pistols ve Velké Británii anarchii. Namísto punku má teď ale ve světě hudby hlavní slovo rap. I proto vznikl v Kalifornii kolektiv Low Gang, kam se před dvěma lety rekrutoval i mladý Diego Leanos. Známí mu říkají Diego, ve světě je ale víc známý pod přezdívkou Lil Xan. Mezi mladými tak mohla brzy propuknout „totální xanarchie“. Než se ale milovníci potetovaných tváří a léků na předpis dostali ke sborovému skandování „Xans don’t make you, xans gon take you“, musel začít Lil Xan podobně jako jiní současní hudebníci. Na Soundcloudu a Youtube, odkud se dostal až k nejstreamovanějším interpretům Spotify. Been Bout It, Slingshot nebo Who Are You?. To jsou všechno hity, které předznamenaly letošní debut Total Xanarchy a následný mixtape Heartbreak Soldiers. Protože mu byl velkou inspirací Mac Miller, rozhodl se Lil Xan, že navíc natočí album jako poctu tomuto letos zesnulému hudebníkovi.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: