Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Pražské Quadriennale 2019

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Čtrnáctý ročník největší mezinárodní přehlídky divadla a scénografie

Začátek:06. 06. 19
Konec:16. 06. 19
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, poznání| veletrhy

Pražské Quadriennale 2019 se po 12 letech vrátí do prostoru Výstaviště, aby na 11 dní oživilo nejen Průmyslový palác, ale i celý přilehlý areál. Čtrnáctý ročník největší mezinárodní přehlídky divadla a scénografie se odehraje od 6. do 16. června 2019. Jedna z nejvýznamnějších událostí české kultury, která již od roku 1967 mapuje nejnovější trendy scénografie a divadelní architektury, představí tři tematické okruhy:

  • Imaginace,

  • Proměny,

  • Reflexe.

Součástí PQ 2019 budou tři soutěžní výstavy: Výstava zemí a regionů, Studentská výstava a Výstava divadelní architektury a prostoru – Naše divadlo světa. Českou republiku bude na Výstavě zemí a regionů reprezentovat CAMP Q – koprodukční projekt tří divadel: Divadla LETÍ, Tygra v tísni a Jihočeského divadla. Studentskou expozici Pražského Quadriennale vyhrál kolektiv INTELEKTRURÁLNĚ, který tvoří studenti ateliéru scénografie brněnské JAMU.

Aktuální informace najdete na www.pq.cz.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: