Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
června

Rodinný den Prahy 7

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Odpoledne pro celou rodinu.

Datum:02. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: zábava| sport| pro děti|Sport, Divadlo, Hry, Zábava

Kam o víkendu s rodinou? V Praze 7 je spoustu organizací, spolků a klubů, ale jak se v nich vyznat a co nabízí? Tak od toho je tu Rodinný den Prahy 7, který se koná 2.června 2019.

Program bude plný sportu, divadel, workshopů a dílen a nebude chybět program také na pódiu. Vše začíná ve 13 hodin na louce za Křižíkovými pavilony (spodní část areálu).

I letos bude probíhat pro děti soutěž nazvaná – RODINNÝ PAS – sbírání razítek, které návštěvníci získají na vybraných sportovních stanovištích. Každý, kdo vyplní všechny políčka získává dárek – dárkem mohou budou vouchery, poukázky, sladkosti, ale i praktické věci, jako třeba krabička na svačinu.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: