Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Mouvo

ARCHA+

zpět na výpis akcí
 

Mouvo je dvoudenní festival, na kterém vystoupí nejlepší světoví tvůrci designu, animace, videa a nových technologií.

Začátek:22. 02. 19
Konec:23. 02. 19
Cena:od 1 800 Kč
Čas:09:00 - 23:59
Kategorie: kultura|vizuální umění

Mouvo je dvoudenní festival, na kterém vystoupí nejlepší světoví tvůrci pohybující se na oborovém průsečíku grafického designu, animace, videa a nových technologií. Hlavním tématem čtvrtého ročníku je vzdělání a učení, bez kterého se neustále proměňující obor vizuální komunikace neobejde. Akce se koná 22. a 23. února.

Motion design se neustále mění. Každý den se objeví nové dílo a mění naše chápání dynamické vizuální komunikace. Čím dál se posunují oborové hranice, tím víc je potřeba se učit a růst. Jedině tak je možné zůstat relevantní a být připravený na budoucnost. Vzdělávat se sám. Učit se navzájem. Vyučovat ostatní. Učit stroje a čerpat vědomosti od nich. A samozřejmě vyučovat pomocí motion designu a ještě mnohem víc. Vzdělání v pohybu nás žene dopředu. A stejně tak letošní ročník Mouva.

ARCHA+
Tel: +420 221 716 111
Na Poříčí 26
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: