Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

Lukáš Pavlásek: Kdo nepláče, není Čech!

Divadlo Gong

zpět na výpis akcí
 

Stand-up comedy speciál

Datum:08. 02. 19
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|divadla zábava| poznání| lifestyle|

One man show známého komika Lukáše Pavláska s podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“, ve které se dozvíte, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci, co pít když chcete aby se vám narodil Václav Klaus.

Sestavíme si konečně pořádnou nekompromisní punkovou kapelu, koukneme se na dokonalý televizní program a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom co všechno nás štve, protože každej správnej Čech neni nikdy spokojenej – Kdo nepláče, není Čech!

Lukáš Pavlásek patří mezi průkopníky a nejvýraznější tváře české stand-up comedy, natočil desítky výstupů do pořadů Na stojáka! a Comedy club a absolvoval stovky vystoupení. Jeho celovečerní speciál je esencí toho nejlepšího z jeho tvorby. Zkrátka těžký útok na vaši bránici.

Divadlo Gong
Tel: 266 311 629
Sokolovská 191
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: