Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Galashow boxu Evropa VS Asie

Hilton Prague

zpět na výpis akcí
 

Spojení dvou boxerských světů: Evropa versus Asie.

Datum:02. 02. 19
Cena:od 790 Kč
Čas:18:00 - 22:30
Kategorie: sport|bojové sporty

Praha se 2. února 2019 stane opět dějištěm toho nejlepšího, co nabízí světový amatérský box. Letos, po loňském obrovském úspěchu show Evropa versus Kuba, své síly poměří opět top borci Evropy, kteří však tentokrát vyzvou výběr špiček z Asie. Podívanou na strhující a adrenalin nabitou mega show předvedou boxeři z Číny, Uzbekistánu, Korey a mnoha dalších zemí asijského kontinentu.

Klání napínavá do posledního momentu se tentokrát odehrají v pražském hotelu Hilton, který je tradičním místem pro pořádání exkluzivních zápasů v boxu i jiných bojových sportech. Účast těch nejlepších boxerů z obou kontinentů a fakt, že vzájemná utkání jsou velmi prestižní a v zahraničí vysoce ceněná, již dopředu předurčuje unikátní akci k titulu boxerský počin letošního roku.

Galashow nabídne nezapomenutelnou podívanou na hned tři předzápasy nejlepších českých boxerů proti kvalitním zahraničním soupeřům a deset hlavních duelů, v nichž se přestaví reprezentanti Asie.

I mezi jednotlivými zápasy, jimž na atraktivitě přidává jejich rychlý spád, kdy se hrají na tři kola po třech minutách vždy s minutovými přestávkami, a boxeři při nich mohou k likvidaci soupeře používat pouze ruce, bude o zábavu postaráno. Zápolení budou prokládána jednotlivými částmi bohatého kulturního programu, jenž bude zaměřen na dokreslení celkové neopakovatelné atmosféry.

Hilton Prague
Tel: 224 841 111
Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: