Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival IQ Play je putovní hravá výstava

Začátek:26. 01. 19
Konec:27. 01. 19
Cena:od 70 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava| poznání| pro děti|Hry, Zábava

Na výstavě jsou k vidění, ale hlavně k vyzkoušení hry a hračky edukativního charakteru, smyslové hračky, Montessori pomůcky, dřevěné hračky, logické hry, stavebnice a zvětšeniny her. V kavárně Korkorán chystáme menší verzi této akce. Festival je rozdělen do několika zón podle druhu her. Zóna logických her je plná společenských deskových her, smart her pro jednoho hráče, logických her a zvětšenin deskových her. Stavebnicová zóna je tvořena stavebnicemi z nejrůznějších materiálů. K dispozici jsou i méně známé stavebnice. Baby zónu pak tvoří obří stavebnice, logické skládačky a smyslové hračky. Po celou dobu se návštěvníkům věnují zkušení lektoři.

Jednotné vstupné: 70,- Kč, rodinné 200,- Kč (2 dospělí + až 3 děti)

Restaurace & Kavárna...
Tel: 602 699 539
Vltavanů 229
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: