Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
prosince

Láska nebeská

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Pojďme znovu prožít milostný příběh ministerského předsedy, který se zamiluje pár vteřin poté, co vejde do úřadu na Downing Street.

Datum:22. 12. 18
Cena:139 Kč
Čas:20:30 - 22:30
Kategorie: kultura|kina zábava|

Jaký jiný snímek zvolit do oblíbeného cyklu "Filmové legendy v Lucerně s Expres FM" v tomto předvánočním čase než kultovní romantickou komedii režiséra Richarda Curtise Láska nebeská?!

Všichni tento snímek známe z každoročního uvedení napříč televizními stanicemi, nicméně projekce na filmovém plátně v originální jazykové verzi s českými titulky bude jistě skvělý zážitek!

Pojďme znovu prožít milostný příběh ministerského předsedy, který se zamiluje pár vteřin poté, co vejde do úřadu na Downing Street, příběh smolařského prodavače sendvičů, který nemá s dívkami ve Velké Británii prostě štěstí a raději tedy odjíždí do Spojených států, vyprávění o spisovateli, který dostal košem a vypaří se do jižní Francie utěšit své bolavé srdce, historku o stárnoucím rockerovi, který se snaží o comeback za každou cenu a další nespočet příběhů, které nás ubezpečí, že láska je opravdu všude…

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: