Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
prosince

Pexeso - experimentální divadelní projekt

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Experimentální divadelní projekt PEXESO, který zkoumá autorství a zaměřuje se na proces vzniku díla.

Datum:16. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 17:30
Kategorie: kultura|divadla, galerie, vizuální umění zábava| poznání|

Pexeso je libovolný počet experimentálních divadelních představení, která na scéně propojují herce s výtvarnými umělci. Každé z představení je unikátním spojením individuálních vystoupení na klasické téma lásky. V průběhu jeho vzniku jsou umělecké myšlenky jednotlivců režisérsky spojeny v komplexní dílo, čímž vzniká koncept, který si pohrává s autorstvím celého projektu. Stíráním konvencí klasického divadla nechává nezodpovězenou otázku, jestli je autorem režisérka, kurátorka, nebo umělci/herci samotní a kolik děl bylo vlastně vytvořeno.
Více o celém projektu >> http://www.galerierudolfinum.cz/cs/event/pexeso-experimentalni-divadelni-projekt-3/

Kapacita omezena, doporučujeme přijít včas. Krátká úvodní scéna se odehraje krátce po 16. hodině před vstupem do Galerie Rudolfinum.

16. 12. hrají: Dominik Běhal, Anetta Mona Chisa, Berenika Kohoutová a Emil Viklický, Marek Meduna, Barbora Zemanová, Jindřich Panský a Jaroslav Wertig, Jiří Thýn, Hana Vagnerová, Dana Batulková, Josef Bolf, Jakub Gottwald, Zuzana Stavná, Tomáš Měcháček, Petr Švolba, Jakub Tomáš, Kateřina Vincourová, Milena Dopitová, Alena Kotzmannová, Dana Marková, Renáta Martinová, Jaro Ondruš, Linda Caridad Fernandez Saez, Evžen Šimera, Laco Teren

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 79/12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: