Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Díky ručně psaným dopisům s výzvami vládám či úřadům příslušných zemí pomáháme nespravedlivě vězněným a utlačovaným obráncům lidských práv.

Začátek:10. 12. 18
Konec:18. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura| Benefiční poznání|workshopy,

Amnesty International ČR je součástí celosvětové kampaně Maraton psaní dopisů, která se od roku 2010 tradičně pořádá od 10. prosince, tedy v Den lidských práv. Díky ručně psaným dopisům s výzvami vládám či úřadům příslušných zemí pomáháme nespravedlivě vězněným a utlačovaným obráncům lidských práv. Lidem, kteří měli odvahu se postavit za práva ostatních. Za jednotlivé případy se ve stejnou chvíli apeluje ve většině zemí světa, což vytváří mezinárodní tlak, který příslušné autority nemohou jen tak ignorovat. Proto se téměř u třetiny případu podaří prosadit zásadní změnu.
 
Bez tebe to nedáme. Zapoj se a uspořádej svoji vlastní dopisovou akci a piš dopisy. Jen s pomocí lidí, co se dokáží postavit nejen za sebe, ale i za jiné, to zvládneme.

V loňském roce bylo celkem evidováno 16 019 napsaných či ručně podepsaných dopisů, které byly odeslány úřadům nebo přímo vězněným či pronásledovaným lidem a jejich blízkým. Dalších 20 579 dopisů bylo podepsáno online. Celkem se nám tedy podařilo shromáždit 36 598 dopisů.

Za Langhans jsme jich minulý rok odevzdali 72. Pojďme to letos překonat. ;) Protože ony ty dopisy opravdu fungují. #matosmysl

Langhans - Centrum Č...
Tel: 775 416 615
Vodičkova 707/37
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: