Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
prosince

Zvířátkové Vánoce 2018

Zookoutek Malá Chuchle

zpět na výpis akcí
 

Těšíte se na Vánoce? Se zvířaty z chuchelského zookoutku je můžete zahájit o týden dřív.

Datum:15. 12. 18
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: zábava| pro děti|Příroda

Už v sobotu 15. prosince ve 14 hodin začínají v našem zookoutku v Malé Chuchli slavnostní Zvířátkové Vánoce. Výjimečně se pro návštěvníky zookoutku otevřou brány do výběhů, aby se mohli na chviličku proměnit v Ježíšky a předat natěšené zvěři malý vánoční dárek. Radost daňkům, muflonům i jelenům uděláte třeba jablky, mrkví, žaludy nebo obyčejnou řepou. V letošním roce můžete obdarovat i šelmy, které si v zelenině příliš nelibují. Našeho rysa, fretky, lišky či zvědavé mývaly potěšíte hračkami určenými speciálně pro zvířata. Uvítají pískací hračky, kousací uzlíky a kosti, uzené vepřové uši, kožené míčky a další předměty, které lze pořídit ve zverimexech pro domácí mazlíčky.

Abyste podarovali také volně žijící ptactvo, které vám během roku trylkuje na zahradě, můžete v zookoutku navštívit dílničku na výrobu ptačích krmítek. A komu by ještě pořád chyběl nějaký originální vánoční dárek pro někoho z rodiny nebo přátel, bude mít příležitost zakoupit skleničku našeho medu z limitované edice Med republiky vydané ke 100. výročí vzniku Československa.

Zookoutek Malá Chuchle
Tel: 775 018 630
Malá Chuchle 8
Praha 5, 15900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: