Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Největší rodinná lední revue Disney on Ice přijíždí do České republiky! 

Začátek:15. 12. 18
Konec:16. 12. 18
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: kultura| zábava| pro děti|Zábava

Představí celosvětový hit Ledové Království a další nesmrtelné postavičky z pohádek Walta Disneyho!

PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 8/12/2017 NA WWW.TICKETPORTAL.CZ

Myšák Mickey, Myška Minnie, Kačer Donald a Goofy vás zavedou do kouzelného pohádkového světa ve velkolepé lední show Disney On Ice - Reach For The Stars. Objevte magický svět Ledového království s Annou, Elsou a veselým sněhulákem Olafem a zazpívejte si s nimi legendární písně jako “Najednou” a “V létě”. Proplujte hlubinnou vodní říší s Ariel za zvuků Sebastianovy krabí kapely, ocitněte se Na Vlásku s Locikou a Evženem Houžvičkou za doprovodu sborového zpěvu banditů z hostince U zmuchlaného káčátka a v neposlední řadě zažijte “Tenhle příběh náš, který starší je než čas“ - tedy nesmrtelnou klasiku Kráska a zvíře v této oslňující bruslařské podívané!

Nezapomenutelné dobrodružství s Myšákem Mickeym, Myškou Minnie a jejich přáteli z Disneyho království můžete vidět v jedinečné show Disney On Ice - Reach For The Stars v pražské Tipsport aréně (15. a 16. 12.2018) a také v ostravské Ostravar aréně (15.1.2019).

Po tříleté pauze se tak do České republiky vrací Disney On Ice, originální lední revue s nesmrtelnými Disneyho příběhy, který každý zná. Disney On Ice láme rekordy v návštěvnosti po celém světě a již po několikáté si ji můžete vychutnat v době vánočních svátků také u nás!
Nezapomenutelný audiovizuální zážitek, profesionální bruslařské výkony, originální kulisy a ladnou choreografii za doprovodu oblíbených Disneyho hudebních hitů zajišťuje Feld Entertainmnet.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: