Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Vánoční trhy 2018

Trhy Praha

zpět na výpis akcí
 

Zveme Vás srdečně k návštěvě adventní Prahy a jejich tradičních Vánočních trhů.

Začátek:01. 12. 18
Konec:06. 01. 19
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava| lifestyle|

Zveme Vás srdečně k návštěvě adventní Prahy a jejich tradičních Vánočních trhů na Staroměstském, Václavském a náměstí Republiky. Jejich unikátní atmosféru, nádhernou výzdobu a bohatý sortiment nejlépe dokumentují četná mezinárodní ocenění v anketách o nejlepší vánoční trhy a adventní destinaci světa, které v posledních letech pravidelně získávají. Vánoční trhy v kouzelné atmosféře historického centra Prahy proběhnou od 1.12.2018 do 6.1.2019. Součástí denního provozu trhů je i bohatý tematický kulturní program, který se skládá ze stovek živých vystoupení hudebních, pěveckých i tanečních souborů. Veškeré podrobné informace o novinkách i denním programu Vánočních trhů na www.trhypraha.cz nebo na našem FB profilu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: