Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
listopadu

Sousedské setkání: Sýrie

Centrum demokratického vzdělávání

zpět na výpis akcí
 

Syrský večer s režisérem Morisem Issou. Těšit se můžete na hru na loutnu, zpěv a arabské speciality. 12. 11. v 17:00 ve Studiu Alta! Vstup zdarma!

Datum:12. 11. 18
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 20:30
Kategorie: kultura|ostatní, hudba

Zajímá Vás, jaký je česko-syrský život a chcete si poslechnout zpěv syrských písní a hru na loutnu? Přijďte 12. 11. v 17 hodin do Studia Alta v Holešovicích. Na programu bude vyprávění režiséra a scénáristy Morise Issy a diskuse na téma "Integrace Syřanů v Evropě". Dozvíte se o životě a perspektivě cizinců, kteří v Česku žijí již přes dvě generace. Ti vám přiblíží svůj příběh a autentickou zkušenost svého česko-syrského života. Těšit se můžete také na ochutnávku autentických arabských specialit.

Průvodcem večera bude režisér a scénárista Moris Issa, který v Československu vystudoval a žije tu více než 50 let. Vyprávět bude o Sýrii, tak jak si jí pamatuje ze svého dětství a dospívání. Představí osobní příběh své česko-syrské cesty. Proč se sem rozhodl odjet, jaký byl jeho život v socialistickém Československu a co si myslí o současné situaci v Sýrii?

 Vstup je již tradičně ZDARMA!

 Rezervace nutná, a to na e-mailu: sarka@demokraticke-vzdelavani.cz

 Více aktuálních informací zde.

Studio ALTA
Tel: 601166750
U Výstaviště 21
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: