Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Centrum demokratického vzdělávání

Praha 8, Sokolovská 4/41, Karlín, 186 00

zpět na výpis
 
Centrum demokratického vzdělávání

Centrum vzniklé jako reakce na množící se xenofobii a rasimus

Telefon:601166750
Kategorie: poznání|VŠ+VOŠ, jazykovky, ostatní

Centrum demokratického vzdělávání vzniklo v roce 2016 jako reakce na množící se projevy xenofobie a rasismu ve společnosti. Naším cílem je předávat relevantní informace týkající se oblasti demokracie, lidských práv a prevence xenofobie a rasismu a zvýšit zájem veřejnosti o tato témata.

U zrodu organizace stála skupina odborníků dlouhodobě se věnující tématům migrace, lidských práv a demokracie, která zaručuje vysokou odbornost seminářů. Všichni lektoři mají jak odborné znalosti o školených tématech, tak praktické zkušenosti získané během svého pracovního života, což zajišťuje praktické zaměření kurzů a uplatnění získaných informací v praxi.

Vedle vzdělávacích aktivit se zaměřujeme i na poradenství v oblasti zaměstnávání cizinců.

Jsme členem Asociace společenské odpovědnosti.

Sokolovská 4/41, Karlín
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: