Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

VILOmeniny | Festival pro malé, větší i velké diváky

VILA Štvanice

zpět na výpis akcí
 
Tip

Kosmický festival pro malé, větší i velké diváky plný divadla, hudby a hvězd.

Začátek:09. 11. 18
Konec:11. 11. 18
Cena:100 Kč
Čas:09:30 - 19:00
Kategorie: zábava| pro děti|Hry, Zábava, Kreativita

Již počtvrté rozbalíme ve VILA Štvanice třídenní kinderparty, kde jsou všechny VILOmeniny dovoleny! Vyrazte z VILY do vesmíru a ještě dál! 

Program je lahodný jako mléčná dráha a slízne to celá rodina. Nechybí piloti Geisslers Hofcomoedianten a kopiloti: Divadlo Polárka z Pluta, Divadlo Já to jsem ze Saturnu, Divadlo rozmanitostí z Merkuru či studenti Katedry alternativního a loutkového divadla na DAMU - Divadelní fakulta AMU z Marsu.

Do tance připomínajícího vesmírnou bouři dostanou malé astronauty dva koncerty kapel/vesmírných těles Ekopela a Nedloubej se v nose. 

Nechybí ani výtvarné dílny, z nichž si odnesete kousek vesmíru domů a speciální raketová zábava: VILAmovánky – výtvarně-interaktivní bojovka po VILE, díky které prozkoumáte celý vesmír!

VILA Štvanice
Tel: 721 347 911
Ostrov Štvanice 858
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: