Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Stříbrné Vánoční Dny 2018

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Veletrh dárků, dekorací a spotřebního zboží.

Začátek:13. 12. 18
Konec:16. 12. 18
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura| zábava| gastro| lifestyle|Relax, Nakupování, Beauty, Zdraví pro děti|

Vůně vánočního cukroví, horké medoviny, vanilky a svařeného vína... Právě o tu se ve dnech 13. až 16. 12. postará oblíbený veletrh Stříbrné vánoční dny, na kterém nakoupíte nejen všechny dárky, ale také si užijete příjemnou sváteční atmosféru. První dva dny veletrhu nově pořídíte dárky i pro cyklisty v rámci akce Kolo pod stromeček, kterou v sobotu vystřídá Vánoční bezlepkový trh.

Chtěli byste uplatnit svou kreativitu a zručnost? Pak jistě oceníte Kreativ market & Milujeme papír, při kterém si vlastnoručně vyrobíte dárky či ozdoby. Chybět nebudou tradiční sekce Český jarmark, Fashion zóna a Vánoční hody. 
Zabavíme i nejmenší návštěvníky. Na děti čeká pestrý pódiový program, soutěž o nejlepšího vánočního kapra nebo workshopy, při kterých si budou moci vytvořit dopis pro Ježíška nebo namalovat ozdoby.

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: