Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

20. ročník mezinárodního básnického festivalu 

Začátek:11. 11. 18
Konec:25. 11. 18
Čas:16:30 - 14:00
Kategorie: kultura| poznání|

Srdečně opět zveme na 20. ročník mezinárodního básnického festivalu Den poezie, který letos začíná 11. listopadu a potrvá až do neděle 25. listopadu. 
Festival bude probíhat ve více jak 50 městech a nabídne celou škálu pořadů, a také přivítá mnoho zahraničních hostů.
Začínáme procházkou Pražskou městskou periferií a to v neděli 11. listopadu v 16:30. Sraz účastníků je ve vestibulu metra B Křižíkova a průvodci budou básníci Vít Janota a Josef Straka. 
V průběhu vycházky, kdy půjdeme Karlínem a Žižkovem, se potkáte a uslyšíte čtení irského básníka Michaela O' Loughlina, dále čtení jeho překladatele a básníka Tomáše Míky a básnířky Alice Prajzentové. 
Procházka bude zakončena v hospodě U Slovanské Lípy, kde bude, od 18:30, čtení autorů pokračovat. Těšíme se na setkání s Vámi.
http://www.denpoezie.cz/Praha-2018/

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: