Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
listopadu

Bardzo fajný festival 2018

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Bardzo fajný - festival svěží polské kultury

Začátek:22. 11. 18
Konec:24. 11. 18
Cena:od 100 Kč
Čas:18:00 - 23:59

Festival nabídne bohaté kulturní vyžití. Budou se promítat 4 nové polské filmy (Dopraváci, U Strážnýho anděla, Ida, Život je úžasný), které patří k nejoceňovanějším polským snímkům. O hudební program se postará gdaňská zpěvačka a klavíristka Natalia Grzebała, která vás nadchne svými přímořskými baladami. Děti se mohou těšit na animované pásmo epizod o Bolkovi a Lolkovi a ilustrátorskou dílnu. Pro starší návštěvníky bude připraven tzv. Atelier automatyczny nebo moderně pojatý svátek Andrzejki. A to vše s krówkami v břiše. Po celou dobu festivalu totiž budete mít možnost ochutnávat polské delikatesy, které pro vás budou připravovat Polky žijící v Praze.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: