Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Balkan Bashavel | Praha

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Víte, že má Balkan Bashavel už víc než 7 let?

Datum:09. 11. 18
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura| hudba zábava|party a kluby, zábava - ostatní,

A nová sezóna divokých parties právě začíná! Kopec balkan beats a gypsy music, troška cumbie a reggae. A taky všelicos jiného z world music, co naši hosté přinesou.

V Praze startuje combo:
MALALATA + Circus Brothers + Gadjo.cz

MALALATA (SK)
MALALATA je už 11 let synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Colours of Ostrava, Pohoda, Grape či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović, Dubioza Kolektiv a Fanfare Ciocarlia.

Circus Brothers (CZ, live)
Šestičlenná pražská kapela, která s neuvěřitelnou energií a nadhledem hraje balkan-disco kombinující balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop, špinavý house, drsný rap a líbivý folk. Tato banda se už představila na festvalech Rock for People, Mighty Sounds nebo Rock for Churchill a odehrála společný koncert s legendárními Fanfare Ciocarlia.

Gadjo.cz (CZ)
Hyperaktvní člen velké DJské rodiny pražského Rádia 1 od svého prvního hraní na romské svatbě láhových v roce 1998 vystoupil na mnohých akcích a festvalech po celé Evropě. Pár let bydlel na ostrově Isle of Man a v irském Dublinu. V roce 2012 znova zakotvil v milované Praze, kde se pravidelně objevuje v programech Paláce Akropolis, Cross Clubu, Chapeau Rouge, na divadelní lodi bratří Formanů či Nové Scéně Národního divadla.

Taneční workshop by Vlado Michalko

Věštění z tarotových karet

Druhý stage ve vypuštěném bazénu

Ohniště před klubem

Vstup na akci BUDE POVOLEN pouze osobám starším 15 let.
Akce bude fotograficky dokumentovaná a fotografie z ní budou zveřejněny na sociální síti Facebook.
Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: