Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Ohňostroj Společné století

Praha.eu

zpět na výpis akcí
 

Ohňostroj skládá v jednotlivých obrazech pocty sportovním momentům, české hudbě, opěvuje naší panenskou přírodu či symboly naší republiky.

Datum:28. 10. 18
Cena:Zdarma
Čas:19:18 - 19:28

Uplynulo již 100 let, co si Češi společně se Slovák vydobyli založení svého samostatného československého státu. Kdo jsou ovšem Češi, co to znamená být Čechem a kdy se nejvíce jako Češi cítíme? Odpověď na tyto otázky se snaží zodpovědět pyromuzikální show nazvaná "Společné století" . Ohňostroj "Společné století" skládá v jednotlivých obrazech pocty sportovním momentům, české hudbě, opěvuje naší panenskou přírodu či symboly naší republiky tak, aby pozitivní cestou v divákovi navodil pocit hrdosti na jeho domovinu a dal v něm zažehnout jiskřičku upřímného vlastenectví.

místo konání: vodní hladina řeky Vltavy, mezi Čechovým a Štefánikovým mostem
délka trvání: 10 minut 10 sekund
počet elektrických odpalů: 2037
počet rozbuchů: 4512 ks
počet variant efektů: 204 druhů
autor fotografie: Libor Sváček

Praha.eu
Tel:
Čechův most
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: