Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

Ukončení 5. sezóny Cyklohráčku

České dráhy, a.s.

zpět na výpis akcí
 

ROPID, České dráhy, Železniční muzeum Zlonice a Hornický skanzen Mayrau pořádají bohatý program

Datum:27. 10. 18
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: zábava| pro děti|Zábava

Milí výletníci,
s příchozím podzimem končí již tradičně provoz sezónního vlaku pro malé i velké - Cyklohráčku. Symbolické ukončení jeho 5. sezóny se uskuteční v sobotu 27. října 2018, na kterou ROPID, České dráhy, Železniční muzeum Zlonice a Hornický skanzen Mayrau pořádají bohatý program nejen pro příznivce kolejové dopravy.

Ranní vlak ze stanice Praha hl.n. v 9:03 bude vedený klasickou vlakovou soupravou Cyklohráčku do stanice Slaný (příj. 10:45). Ze Slaného bude vypraven historický autobus Škoda 706 RTO LUX, který sveze všechny zájemce o historii těžby černého uhlí na Kladensku na komentovanou prohlídku do Hornického skanzenu Mayrau ve Vinařicích.

Polední vlak ze stanice Slaný v 11:01 bude vedený klasickou vlakovou soupravou Cyklohráčku do stanice Praha hl.n. (příj. 12:50).

Odpolední vlak ze stanice Praha hl.n. ve 12:58 bude vedený ve složení lokomotivy přezdívané Karkulka se třemi retrovozy zvanými Rybák a klasickou vlakovou soupravou Cyklohráčku až do stanice Zlonice (příj. 14:58). Ve Zlonicích bude připraven bohatý doprovodný program v Železničním muzeu.

Podvečerní vlak ze stanice Zlonice v 16:41 bude opět vedený ve složení lokomotivy přezdívané Karkulka se třemi retrovozy zvanými Rybák a klasickou vlakovou soupravou Cyklohráčku, a to až do stanice Praha hl.n. (příj. 18:50).

České dráhy, a.s.
Tel: 840 112 113
Nábřeží Ludvíka Svobody 12
Praha 1, 110 15
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: