Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

"Díky, že můžem!"  To řekneme 17. listopadu na Národní třídě už popáté. Chceme důstojně, ale hravě oslavit svobodu. A vy můžete s námi!

Datum:17. 11. 18
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, galerie, koncerty zábava| lifestyle|

Celá ulice se promění v pěší korzo s pouličním uměním . výstavami . netradičním pietním aktem . vzdělávacím programem . hudbou . divadlem pro malé i velké . autorským čtením . mší . slam poetry . projekcí . vašimi vzkazy . 


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬PROGRAM▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pouliční umění, koncerty, divadlo pro děti, čtení, výstavy a mnohem víc. To vše se odehraje na Národní třídě. A na jaká jména se můžete těšit?

Celkem na čtyřech scénách zahrají například The Tap Tap a hosté, slovenská písničkářka Katarzia, jazzový hudebník Jiří Stivín, pěvecký sbor FESTA ACADEMICA, kytarista Luboš Andršt se svou skupinou Energit, mladá brněnská kapela Ghost of You nebo kytarista a zpěvák Adrian T. BELL Official

Poprvé můžete za programem také do interiérů divadel na Národní třídě. V DUP39.cz se dozvíte Pravdu o 17. listopadu od 11:55 a zhlédnout budete moct také Antiwords od SPITFIRE COMPANYNárodní divadlozase představí inscenaci s legionářskou tématikou Plukovník Švec.

V Obýváku Václava Havla vám budou předčítat osobnosti jako Zdeněk Svěrák, Anna Geislerová, Olga Sommerová nebo Michael Žantovský. 

Přímo na ulici pak proběhne speciální debata, která vznikla ve spolupráci s DVTV. 

Programových bodů a zajímavých jmen je ale mnohem víc. Na kompletní program se můžete podívat na www.dikyzemuzem.cz

Díky, že můžem - Kor...
Tel:
Národní
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: