Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Nová vyhlídková tramvaj pro Prahu T3 Coupé - mimořád...

Dopravní podnik hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Dopravní podnik hl. m. Prahy a.s., ve spolupráci se studiem Anna Marešová designers vytvořil nový koncept výletní tramvaje.

Začátek:25. 10. 18
Konec:29. 10. 18
Cena:200 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura| zábava| poznání|po praze pro děti|

Tramvaje T3 a Praha neodmyslitelně patří k sobě. Dopravní podnik hl. m. Prahy a.s., ve spolupráci se studiem Anna Marešová designers, vytvořil nový koncept výletní tramvaje, která navazuje na tradici legendárních tramvají Tatra T3. Dává ji do nového kontextu, přitom ale respektuje její autentický vzhled. Otevřením zadní části vozu a využitím původních prvků v kombinaci s moderními technologiemi vznikl „old-timer“, který ukazuje, že i MHD může poskytnout opravdový luxus. Více na https://t3coupe.cz 
V rámci Designblok 2018 jsme připravili unikátní jízdy pro veřejnost po velmi atraktivní trase přes čtyři pražské mosty s nádhernými výhledy na Prahu. Jízdy si můžete vychutnat od 25. do 29. října. Poté již bude tramvaj T3 Coupé sloužit pro komerční pronájmy.

Jízdy s T3 Coupé: 
25. – 29. října od 10:00 do 18:00 v každou celou hodinu. 
odjezdy z refýže T3 Coupé Výstaviště Holešovice – konečná zastávka – smyčka ve Stromovce

Tramvaj pojede v trase: Výstaviště Holešovice – Nádraží Holešovice – Vltavská – Štvanice – Bílá Labuť – Náměstí Republiky – Dlouhá třída – Právnická fakulta – Malostranská – Chotkovy sady – Letenské náměstí – Strossmayerovo náměstí – Výstaviště Holešovice. Na trase se cestujícím otevírají nádherné pohledy na Prahu.

Vstupenky na jízdu v T3 Coupé můžete zakoupit na portálu GoOut.cz nebo přímo v infostánku Dopravní podnik hlavního města Prahy na piazetě před Průmyslovým palácem. 
S ohledem na velkou poptávku po těchto unikátních jízdách si dovolujeme doporučit zakoupení jízdenek v předstihu, na místě již mohou být jízdenky vyprodané.

Program T3 Coupé:
projížďky se zajímavými hosty
moderuje Ondřej Cihlář (divadlo Vosto5)

25.10. – odjezd 18:00 
Hosty budou módní návrhář Česlav Jaroš, který je autorem uniforem pro T3 Coupé a Radan Kukal – odborník na stejnokroje z DP hl. m. Prahy. 
Těšit se můžete na povídání o tom, jak vznikaly uniformy pro T3 Coupé nebo jakou roli hraje uniforma (a nejen ta tramvajácká) v současné době.

26.10. – odjezd 17:00 
hostem je šéf designérka projektu T3 Coupé Anna Marešová. Můžete se těšit na povídání o tom, jak a proč celý projekt T3 Coupé vznikal a čím se designéři inspirovali.

29.10. – odjezd 16:00 
hostem je Adam Gebrian, český architekt, teoretik, propagátor, kritik architektury a její fanoušek. Můžete se těšit na komentovanou projížďku Prahou.

Dopravní podnik hl. ...
Tel: 296191817
Výstaviště Holešovice
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: